VIDEO Jedanaesterac koji je razljutio Riječane i donio izjednačenje Hajduku

Rijeka je poprilično ljuta nakon 150. Jadranskog derbija i podjele bodova s Hajdukom (1:1).

Razlog je jedanaesterac za izjednačujući gol, Said je pao u šesnaestercu, sudac Igor Pajač bez imalo je razmišljanja pokazao na bijelu točku.

Pogledajte i prosudite sami:

Izvođenje kaznenog udarca potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren, ali Mijo Caktaš rutinski je realiziralo 11-erac i Hajduk je u 87. minuti poravnao na 1-1. Moglo bi još biti riječi na Kvarneru o dosuđenom jedanaestercu, a evo što je o detalju rekao trener Rijeke Matjaž Kek, a prenose Sportske novosti.

– Ne mogu biti zadovoljan poslije toliko šansi koje smo stvorili i promašili. Mnogo nervoze i borbe, a na kraju je utakmicu odlučio onaj tko je vidio što je vidio. Iskreno, vidio sam 11-erac na snimci, ono je za mene dosta dvojbeno, a ostalo bolje da ne komentiram. Nadam se da će gospodin koji ima FIFA znak pogledati ponovno i onda znati je li njegova odluka bila na mjestu. Ali, kako god bilo, već smo ranije morali rješiti ovu utakmicu. Sve je o tome rekao Juranović kojemu čestitam na potezu koji vraća vjeru u hrvatski nogomet.

Facebook Komentari