Kujundžićevo ministarstvo u skladu s Plenkovićevom politikom stabilnosti u mrtvačnici: Mladić je umro, sve je ok

Prigodom smrti mladog pacijenta u Zaprešiću, Ministarstvo zdravstva je odmah uputilo Zdravstvenu inspekciju u Zaprešić o čemu će naknadno dostaviti izvješće, izvijestili su iz Ministarstva zdravstva.

“Prema preliminarnim informacijama iz Zavoda za hitnu medicinu sve je učinjeno sukladno pravilima struke.

Ovim putem izražavamo sućut obitelji umrlog”, stoji u priopćenju Ministarstva zdravstva.

Podsjetimo, jučer je u Zaprešiću mladić preminuo nakon što su u vozilu Hitne pomoći, koje je stiglo na intervenciju, bili samo tehničar i medicinska sestra, no ne i liječnik. Prema iskazima očevidaca u vozilu Hitne pomoći nije bilo ni defibrilatora, prenosi N1.

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk u Novom danu N1 je kazao kako je “izgubljen život jer organizacija Hitne nije dobra” te je dodao da treba mijenjati zakon.

“Ovaj nemili događaj je pokazao da ovakva organizacija nije dovoljno dobra i, nažalost, zbog toga je izgubljen jedan mladi život”, rekao je Turk.

Gradonačelnik Zaprešića nakon smrti mladića na ulici kritizira ministra iz svoje stranke: Organizacija Hitne nije dobra, zakon nije dobar

U Zaprešiću na ulici preminuo mladić, građani ogorčeni, umirao je Hitna nikako da stigne, a kad je stigla – nema liječnika

Facebook Komentari