Drama na sanaciji otpada pred Bandićem: Dođite, brat si je rezao ruke

Prava drama odvijala se večeras u Zagrebu u četvrti Kozari put. Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je novinare da poprate početak sanacije još jednog ilegalnog odlagališta otpada.

Bandić i djelatnici Čistoće na poziv građana došli su sanirati odlagalište, a dočekale su ih prijetnje samoubojstvom.

“Moj brat si je rezao ruke, zovi hitnu Bandiću. On je bolestan, molim te Bandiću”, panično je zapomagala stanovnica Kozari puta i povlačila gradonačelnika za rukav.

Muškarac kojeg se dovodi u vezu da je upravljao deponijem i naplaćivao odlaganje na državnom zemljištu – razrezao se oštrim predmetom po ruci u znak prosvjeda, prenosi Dnevnik.hr.

Stanovnici Kozari puta žale se naime na divlje odlagalište koje im ugrožava zdravlje, no muškarac koji je deponijem upravljao se brani. Ubrzo je sa za zavojem na ruci izašao pred gradonačelnika.

“Ne kradem ničije, ne otimam ničije. Izjavi malo što pošalješ kamione krijući da utovare odvoze ovdje da naplaćuješ. To ne govoriš ništa u javnost. Alo, ja ne navozim smeće, ja od tog smeća živim kao i 12 članova obitelji. Cijela Hrvatska zna da radim na sajmu, ne kradem ne otimam tuđe”, kaže muškarac.

Gradonačelnik Bandić bez obzira na scene nastavlja plan sanacije.

Facebook Komentari