Bulj žestoko po Pupovcu: Milorade, sve ti razumiješ, ali na tvoju žalost i četnika Aleksandra Vučića, Glina nikada neće biti srpska

Ne prestaju reakcije na izjave srpskog predsjednika Aleksandra Vučića u kojima je uspredio Hrvatsku s nacističkom Njemačkom. Jednaku reakciju izaziva i nazočnost Milorada Pupovca na tom skupu, baš kao i izostanak reakcije na ono što je Vučić izgovorio.

Pupovac je u utorak poslao priopćenje u kojemu tek kaže kako je kolektivizacija krivice, osim što je nepravedna, i sjeme zla.

Pupovčevo priopćenje u kojemu se nije jasno ogradio od napada srpskog predsjednika na Hrvatsku, izazvalo je brojne reakcije, prenosi N1.

Žestoko je reagirao i Mostovac Miro Bulj.

“Milorade Pupovac, sve ti razumiješ, ali na tvoju žalost i četnika Aleksandra Vučića, Glina nikada neće biti srpska. Glina je bila i bit će Hrvatska, a za to je zaslužan hrvatski vojnik.

Milorade Pupovac, na Dan pobjede i uspomene na veličanstvene VRO “Oluja 95″ trebao si biti u Kninu, a ne na četničkom derneku u Bačkoj Palanci u Srbiji. Itekako dobro znaš da je predsjednik Srbije i vaš mentor Aleksandar Vučić četnik i agresor na Hrvatsku koji je huškao Srbe na granice tzv. velike Srbije, te da je on odgovoran za agresiju Srbije na Hrvatsku.

Milorade Pupovac, sudjelujući u Srbiji na četničkom derneku kao dužnosnik RH i čelnik vladajuće stranke, najgrublje si ugrozio nacionalnu sigurnost i javno izvrgnuo ruglu, preziru i grubom omalovažavanju Republike Hrvatske”, napisao je Bulj na Facebooku.

Oglasio se Plenkovićev partner Pupovac, opet iznosi laži o progonu Srba o Oluji, obratio se Hrvatima jer nemaju svijesti, očešao se i o Thompsona

Nazor o četničkim lažima Pupovca i Vučića: Za odlazak Srba iz Hrvatske uoči i tijekom Oluje odgovorna je beskompromisna velikosrpska politika

Facebook Komentari