VIDEO Vulin u obrani četnikovanja Vučića u nazočnosti Pupovca izvlači jak argument: Nitko iz Hrvatske nije rekao da lažemo

Srbijanski ministar obrane, inače persona non grata u Hrvatskoj, Aleksandar Vulin stao je u obranu četnikovanja Aleksandra Vučića, na kojem je nazočio i partner Andreja Plenkovića Milorad Pupovac.

Vulin je ustvrdio da su se od Srbije čule samo riječi ozbiljnosti, dostojanstva i istine.

Prema njegovim riječima, nitko iz Hrvatske još nije polemizirao s njima da kaže kako nije istina to što govore, nego kažu – “pretjerali ste”.

Može li istina biti pretjerana? Ja mislim da ne može. Aleksandar Vučić je održao državnički govor, kao predstavnik jednog naroda, predsjednik jednog naroda, koji je narod stradalnika. On je izborio to pravo za svoj narod da konačno govori istinu o sebi. Do njegovog dolaska šutili smo, nismo obilježavali ni naše pobjede. Nismo smjeli govoriti o našim tragedijama, nismo smjeli govoriti ništa. A sada smijemo govoriti i to pravo nam nitko neće oteti”, naglasio je ministar Vulin, prenosi RTS.

VIDEO Savo Štrbac 7. kolovoza 1995. objašnjava tko je i s kojim motivima evakuirao Srbe i time demantira laži Plenkovićevog partnera Pupovca i tvrdnje s Vučićevog četnikovanja u Bačkoj Palanki

VIDEO Pupovac na četnikovanju u Bačkoj Palanki: Vučić Hrvatsku usporedio s Hitlerovom Njemačkom

Facebook Komentari