Vatreni Filip Bradarić više nije igrač HNK Rijeka, ide u Italiju

Stigla je potvrda transfera Filipa Bradarića u Cagliari. Na službenim stranicama riječkoga prvoligaša u subotu ujutro objavljeno je priopćenje kojim se transfer potvrđuje.

“Filip Bradarić više nije igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Bradarić će karijeru nastaviti u redovima talijanskog prvoligaša Cagliarija. Bradarić je u dresu Rijeke skupio 132 nastupa postigavši osam pogodaka, te je ujedno bio važan dio generacije koja je osvojila povijesnu dvostruku krunu. Bradarić je postao prvi igrač HNK Rijeka koji je s reprezentacijom stigao do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Filipu želimo sve najbolje u nastavku karijere”, piše u priopćenju NK Rijeke.

Pitanje Bradarićevog odlaska iz Rijeke posljednjih se dana pretvorilo u pravu sapunicu. Iako je francuski Bordeaux za mladog reprezentativca nudio više, on se ipak odlučio za odlazak u Italiju što nije baš dobro sjelo upravi kluba.

Bradarićev izbor doveo je tako do situacije u kojoj u jednom trenu nije bilo jasno hoće li do transfera u opće doći, a govori se i da je zbog odbijanja ponude iz Bordeauxa Rijeka ostala bez više od milijun eura.

Facebook Komentari