Ademi još pet godina Dinamov, potpisao i Petković

Prije odlaska na prvi susret s Astanom, Dinamo je produžio ugovor s Ademijem, a novo lice u maksimirskoj svlačionici je i Bruno Petković.

Maksimirski kapetan Arijan Ademi još će najmanje pet godina uveseljavati navijače Dinama. U subotu, 4. kolovoza, produžio je ugovor s Dinamom na još pet godina.

– Presretan sam što sam potpisao i ovaj ugovor pokazuje kolika je ljubav kluba i mene. Nisam u nijednom trenutku dvojio. Uostalom, Dinamo je uz mene stao kad mi je bilo najteže. Želim da ponovno uđemo Ligu prvaka, želim i dalje s Plavima osvajati naslove, rekao je Ademi.

Bruno Petković je 23-godišnji napadač koji je zadnjih šest godina proveo u raznim klubovima u Serie A i Serie B u Italiji. I on je potpisao na pet godina.

– Moja je velika želja bila vratiti se. Prve ozbiljne korake napravio sam u Dinamu još prije deset godina. Nakon toliko godina u inozemstvu, i toliko, recimo, traženja… Svaki igrač misli da je imao težak put pa tako i ja. Mislim da je ovo pravi korak, da napokon pokažem talent o kojem su manje, više svi oko mene pričali, kazao je Petković, javlja HNTV.

VIDEO U Dinamo iz Italije dolazi pojačanje – napadač koji nije zabio 620 dana, sad mu je prilika

Facebook Komentari