Srbijanska policija je privela 28 Torcidaša zbog događaja na MOL-ovoj crpki, zaustavila više od 400 Hajdukovih navijača

Srbijanska policija je privela 28 Torcidaša zbog jučerašnjeg izgreda na benzinskoj crpki kod Vrčina. Navijači su otuđili veću količinu pića, crtali grafite i prevrtali kontejnere.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je policija zaustavila na autocesti više od 400 hrvatskih navijača i da je detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, kao i manju količinu narkotika, navodi se u priopćenju.

“U policijske stanice u Nišu i Grockoj prevoze se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina tj. cigarete, piće i igračke s markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj crpki, sucu za prekršaje bit će privedeno 28 Torcidaša i prijeti im kazna od 30 do 60 dana zatvora, objasnio je Stefanović.

Nekoliko stotina navijača Hajduka uputilo se, kroz Srbiju, u Sofiju, gdje je Hajduk jučer igrao utakmicu 2. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Slavije i slavio rezultatom 3:2. Prije utakmice napravili su incident u Srbiji, a privedeni su u povratku.

“Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu sigurnost, bit će oštro sankcionirano”, poručio je Stefanović.

Torcida ide na utakmicu u Sofiju, usput su se u Srbiji besplatno opskrbili i malo crtali

Facebook Komentari