Srbijanska policija je privela 28 Torcidaša zbog događaja na MOL-ovoj crpki, zaustavila više od 400 Hajdukovih navijača

Ad

Srbijanska policija je privela 28 Torcidaša zbog jučerašnjeg izgreda na benzinskoj crpki kod Vrčina. Navijači su otuđili veću količinu pića, crtali grafite i prevrtali kontejnere.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je policija zaustavila na autocesti više od 400 hrvatskih navijača i da je detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, kao i manju količinu narkotika, navodi se u priopćenju.

“U policijske stanice u Nišu i Grockoj prevoze se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina tj. cigarete, piće i igračke s markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj crpki, sucu za prekršaje bit će privedeno 28 Torcidaša i prijeti im kazna od 30 do 60 dana zatvora, objasnio je Stefanović.

Nekoliko stotina navijača Hajduka uputilo se, kroz Srbiju, u Sofiju, gdje je Hajduk jučer igrao utakmicu 2. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Slavije i slavio rezultatom 3:2. Prije utakmice napravili su incident u Srbiji, a privedeni su u povratku.

“Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu sigurnost, bit će oštro sankcionirano”, poručio je Stefanović.

Torcida ide na utakmicu u Sofiju, usput su se u Srbiji besplatno opskrbili i malo crtali

Facebook Komentari