VIDEO Božinovićeve milicijske metode: Brutalno privođenje radnika fast fooda pred turistima i gostima, a zašto? To je tek gore od svega

Zadarska policija potpuno nepotrebno i brutalno je sinoć primijenila silu i uhapsila djelatnika fast fooda na Branimiru prekršivši vjerojatno pritom niz svojih propisa, ali i zakona o djelovanju policijskih službenika. Naime, kako doznaje zdnews.hr, policajci su izašli na intervenciju radi dojave o jakoj glazbi u fast foodu (koja uopće nije bila jaka, a o tome može posvjedočiti i potpisnik ovih redaka), piše zdnews.hr.

Neovlašteni ulazak prostorije fast fooda

Umjesto da su pričekali red, policajci su postupili vrlo neugodno prema gostima fast fooda ispred kojih su se naguravali kako bi došli do pulta i tako od jednog djelatnika zatražili osobnu iskaznicu. Nakon što je djelatnik fast fooda rekao da će dati osobnu iskaznicu čim završi jelo koje je upravo posluživao, agilni mladi policajac poručio mu je “Ja ću te izvesti”.
Nakon toga policajac bez ikakvog naloga ulazi u službene prostorije fast fooda i neprimjereno i mimo svih policijskih pravila povlači djelatnika fast fooda koji izjavljuje kako je spreman dati osobnu iskaznicu.

Udaranje djelatnika fast fooda

Tada i drugi policajac uskače upomoć svom kolegi, prvo bez ovlaštenja i on ulazi u prostorije fast fooda pa zajedno odvlače mladića ispred fast fooda, udaraju ga, povlače za majicu i vrat, guše ga i u konačnici bacaju ga na pod. Ovdje je bitno istaknuti agilnost i upornost mlađeg policajca koji svim silama pokušava djelatnika fast fooda srušiti na pod bez ikakvog razloga.

Iako su kulturni i pristojni djelatnici fast fooda pokušali doznati zbog čega policija reagira ovako neprimjereno pred gostima i turistima, odgovor nisu dobili, a mladi djelatnik odvezen je u prostorije 2. policijske postaje.

Naknadno privedena i djelatnica fast fooda – s kolegom je prenoćila u pritvoru

Kako doznaje zadarnews.hr od izvora iz istrage, policajci su se kasnije vratili i po djelatnicu fast fooda koja je također privedena radi “ometanja rada policajaca”. Ona i kolega joj tako će, nažalost, ovu noć provesti u pritvoru do izvođenja pred suca istrage koji će, nadamo se, vidjeti ovu snimku.

Facebook Komentari