Sušec je danas ispalio tezu da Vatreni nisu pustili članove Izvršnog odbora u zrakoplov, evo što kažu u HNS-u

Jedna je od priča da igrači članovima Izvršnog odbora nisu dopustili da budu s njima u avionu na povratku iz Rusije.

– Ne, ne, da to malo demistificiram: kako je Vlada RH poslala aviona Croatia Airlinesa po reprezentaciju, a mi smo već otprije imali avion za reprezentaciju, stručni stožer, Izvršni odbor i goste, odnosno naknadno su, zapravo, igrači dobili svoj avion, sa svojom komocijom, tako smo mi iz Saveza sa sponzorima i partnerima išli svojim avionom sat vremena ranije, da neke stvari još pripremimo vezano za doček, a oni su imali svoj avion koji je poslala Vlada. O toj priči da su igrači zabranili članovima IO-a da uđu u avion ništa ne znam, prvi je put čujem – kazao je Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS-a pa je zaključio:

– Ponavljam, postojala su dva aviona, jedan prazan, koji je poslala Vlada RH, i drugi pun kao čep, u kojem su trebali biti i igrači. Kad je stigao taj avion Croatia Airlinesa, koga biste vi stavili u njega nego reprezentaciju i stožer. Tim više što su oni imali poseban protokol, pišu Sportske novosti.

“U savezu se moraju dogoditi promjene. Igrači u avion nisu pustili članove izvršnog odbora. Na jesen ćemo imati malo drugačije ustrojen savez’, rekao je danas sportski komentator Božo Sušec gostujući u Nedjeljom u 2 kod Aleksandra Stankovića.

Share This Article