VIDEO Dinamo predstavio dresove

Kako bi pokazali svoje ambicije, GNK Dinamo i tehnički sponzor kluba adidas pokazali su potpuno nov i urban pristup predstavljanju nogometne sezone.

U tunelu Grič, na lokaciji koja je baš poput Dinama jedan od simbola glavnog grada Hrvatske, u četvrtak, 19. srpnja predstavljeni su novi službeni dresovi Građanskog nogometnog kluba Dinamo i tehničkog sponzora adidas.

Uz audiovizualni show u samom srcu Zagreba i video projekciju novih dresova, Tunel Grič sjajio je u bojama grada za vrijeme promocije. Posebno iznenađenje bilo je 10 mladih navijača koji su putem natječaja na društvenim mrežama dobili priliku odmjeriti snage u tehniciranju zajedno sa svojim idolima, prvotimcima GNK Dinamo. Na predstavljanju novih dresova bili su igrači prve momčadi Dani Olmo, Amer Gojak, Lovro Majer, Amir Rrahmani i Jan Lecjaks, a ovakvo spajanje generacija nadogradnja je kampanje modrog kluba kojom se među mladima u gradu i regiji promiču zdravi život, bavljenje sportom i rekreacija. Maleni navijači i jedna navijačica zajedno s igračima imali su čast prvi isprobati nove dresove i zabaviti se u uz nogometnu igru i trikove u atraktivnom kavezu.

Novi adidas dresovi, izrađeni posebno za najtrofejniji hrvatski nogometni klub, napravljeni su od najkvalitetnijih sportskih materijala, a tehnologija koja stoji iza ove kolekcije već je dobro poznata ClimaCool oprema. Važna stavka svake sezone, kako igračima tako i navijačima, zasigurno su boje dresova. Ove će sezone igrači Dinama na travnjak Maksimira u domaćim utakmicama istrčati u legendarnoj plavoj, prepoznatljivoj boji koju igrači zagrebačkog kluba nose već 90 godina, a koja je ujedno boja grada Zagreba. Slijedi upečatljiva žuta koja označava europsku budućnost, a ideja je nastala kao poveznica povijesti grada, prvih električnih tramvaja koji su bili žute boje, žutih mreža na golovima koje je Dinamo imao kroz povijest te dresova s crno-žutim prugama koje je hrvatski prvak koristio 50-ih godina prošlog stoljeća. Treći je dres moderne crne boje – jedne od omiljenih u posljednje vrijeme, a upravo su takvi dresovi često viđeni u velikim svjetskim klubovima.

Ivan Milić, sport marketing manager adidas Croatia

– Izuzetno nam je drago da smo, zajedno s našim partnerom GNK Dinamo, predstavili nove dresove za sezonu 2018/2019. Dresovi iz adidas Condivo kolekcije personalizirani su posebno za GNK Dinamo te na taj način klub ulazi u red odabranih globalnih adidas partnera, a upravo su ovu kolekciju nosile i reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Za samu prezentaciju ovoga puta velika nam je želja bila uključiti i mlade nade, kao i sve one koji nogomet strastveno prate od malih nogu. Nogomet smo odlučili staviti u samo srce Zagreba kako bismo, u skladu sa suvremenim trendovima, prezentirali povezanost kluba s gradom u urbanom okruženju.

Tomislav Rukavina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo

– Iznimno smo ponosni na ovaj projekt koji smo uspješno realizirali zajedničkim snagama. Već smo prošle sezone svi bili izuzetno zadovoljni našim novim sponzorom adidasom, a tadašnji su dresovi doslovno oduševili naše navijače. Upravo iz tog razloga siguran sam da će novi dizajn sva tri dresa, a posebno boja trećeg dresa izazvati još veće zadovoljstvo i samih igrača, ali i navijačica i navijača Dinama ove sezone. Željeli smo kroz sve tri boje imati poveznicu s našim gradom Zagrebom, u čemu smo i uspjeli, a na promociju smo pozvali najmlađe navijače kako bi i oni bili dio ove velike priče.

Prilika za ovakvo predstavljanje novih dresova GNK Dinamo i adidasa u centru Zagreba ujedno je i dodatna promocija sportskih vrijednosti, povezivanje sa zajednicom, građanima i građankama te ono najvažnije – s budućim mladim nadama sporta. Upravo je ovo događanje nastavak edukativne kampanje s ciljem promicanja zdravog i aktivnog života, pravilne prehrane i pozitivnog stava naziva “Godina zdravih odluka” koju klub provodi među djecom osnovnih škola, piše GNK Dinamo.

Facebook Komentari