VIDEO Slavlje za Matea Kovačića u Sesvetama, Rabac dočekao Vedrana Ćorluku

Slavlje za Matea Kovačića u Sesvetama

Doček je organiziran i za Matea Kovačića u Sesvetama, ispred crkve svetog Antuna Padovanskog. Sesvetska sela su dočekala svog šampiona, slavlje je počelo misom u 18.30, a nastavilo se velikom feštom koja će trajati do kasno u noć.

U Kovačićevom životu ova crkva ima posebno mjesto – tu je sa 16 godina došao iz Austrije teško ozlijeđen, bio je ministrant, upoznao svoju suprugu, oženio se i ovdje sada slavi najveći uspjeh ukarijeri. I mladi i stari su ga željeli dotaknuti, čestitati mu, fotografirati se s njim, a on je pak imao vremena za svakog od njih.

Rabac dočekao Vedrana Ćorluku

Nekoliko tisuća Labinjana, Rapčana, istarskih iseljenika koji žive u SAD-u i turista pozdravilo je u utorak navečer na rabačkoj rivi srebrnog stopera i budućeg rabačkog zeta Vedrana Ćorluku.

Vlakić s Ćorlukom i brojnom djecom jedva se probijao kroz rivu, a najveće uzbuđenje nastalo je kad se popeo na pozornicu i zahvalio svima na veličanstvenom dočeku, koji ga je, kako je rekao, ugodno iznenadio.

Ćorluka je poručio kako se osjeća Rapčaninom. Kako se doznaje, u subotu će se u Balama vjenčati s Frankom Batelić, hrvatskom pjevačicom, koja ga je večeras pratila. Stotinjak nogometnih lopti koje je potpisao podijeljeno je mališanima u publici.

Ljudi ovo je fenomenalno i hvala vam na ovom dočeku – poručio je Ćorluka.

Predsjedniku NK Rabac Marku Bateliću, Ćorluka je poklonio nogometni dres reprezentacije kojeg su potpisali svi igrači, a Batelić mu je zauzvrat poklonio dres NK Rapca s njegovim imenom.

Anton Gregorić, najstariji Rapčanin koji je ušao u 99. godinu poklonio je Ćorluki karikaturu autora Maria Viškovića. Organizatori dočeka bili su Grad Labin i NK Rabac, piše HRT.

Facebook Komentari