Nastavljaju se dočeci Vatrenih: Perišić u Omišu, Mandžukić u Slavonskom Brodu

Nastavljaju se dočeci Vatrenih po gradovima diljem Hrvatske. Danas će Omiš prirediti doček za svog Ivana Perišića, a Slavonski Brod će prirediti slavlje za svog Marija Mandžukića, piše HRT.

Evo kada i gdje je veliki tulum za Marija Mandžukića: Prava slavonska fešta

Ivan Perišić bi trebao pred svoje Omišane izaći oko 19 sati, dok bi se Mandžukić trebao popeti na glavnu pozornicu u Brodu oko 17 sati.

Jučer su svoje sugrađane dočekali Split, Zadar, Varaždin, Imotski, Karlovac i Donji Miholjac koji je dočekao svog Domagoja Vidu.

VIDEO Doček Vide u Donjem Miholjcu

VIDEO Ludilo u Zadru: Luka Modrić, Danijel Subašić, Dominik Livaković i Šime Vrsaljko

VIDEO Splitski Vatreni uplovili u Split, Bradarić: Hvala vam za sve. Znamo što se događa. Zajedno smo jači, vratit ćemo hrvatsku reprezentaciju u Split!

VIDEO Imotski je proključao kad su došli Rebić, Lovre Kalinić, Perišić i Strinić

VIDEO Slavlje za Matea Kovačića u Sesvetama, Rabac dočekao Vedrana Ćorluku

VIDEO Doček Dejana Lovrena u Karlovcu

Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da se svi sretni i ponosni na nas, poručio je navijačima Vida.

Split je dočekao nogometne reprezentativce iz svoje županije Lovru Kalinića, Ivana Strinića, Filipa Bradarića, Ivana Perišića i Antu Rebića. Fešta se nastavila u Imotskom gdje je također priređena fešta za Antu Rebića, a pridružili su mu se i ostala četvorica Vatenih.

Doček s kopna, mora i iz zraka priredili su Zadrani svojoj zadarskoj dici, Vatrenima Luki Modriću, Šimi Vrsaljku, Danijelu Subašiću i Dominiku Livakoviću.

Dejana Lovrena u Karlovcu je dočekalo više stotina građana.

Znam od kuda sam došao, to nikada neću zaboraviti. Karlovac je prvi grad koji me prihvatio, u kojem sam se osjetio kod kuće i u srcu mi je. A sve ovo je nestvarno, vi ljudi ste predivni, srce mi je puno i dirnuli ste me, rekao je Lovren.

Veličanstven doček izborniku Zlatku Daliću i dijelu stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije priređen je u Varaždinu.

VIDEO Varaždin: Vatromet za Vatrene, Dalić dijelio lopte, Thompson i navijači pjevali za Luku ono što mu nisu dali u Zagrebu, Tony Cetinski napravio show….

Dalić je pri dolasku na pozornicu nakon ovacija tisuća Varaždinaca poručio: Volim i ja sve vas!

Facebook Komentari