Grmoja: Dalić i Vatreni su ujedinili sve, a sada ih Plenković želi ponovno podijeliti plasiranjem ovakvih paranoičnih ideja

Vladin savjetnik Krešimir Macan javno na društvenim mrežama podržava suludu tezu da je doček naših najboljih sportaša bio pokušaj ustaškog državnog udara, piše Nikola Grmoja na svom fb-u.

Preko 550 000 ljudi na ulicama, i još mnogo više u svojim domovima, jasno je pokazalo da ne žele podjele, da žele slaviti uz pjesmu i svoje sugrađane, dok su se premijer i njegovi poslušnici valjda nadali da glavne zvijezde proslave biti oni.

Vlada se očito prepala da će se bez svađa oko ustaša i partizana narod okupiti i protiv njihovih loših politika. Dalić i Vatreni su ujedinili sve, a sada ih Plenković želi ponovno podijeliti plasiranjem ovakvih paranoičnih ideja.

Može li mu to, nakon ovog veličanstvenog povijesnog događaja, doista proći? Nadam se da će mu narod još većom slogom pokazati da ne može.

Za Plenkovićevog savjetnika Macana, kojeg plaća narod RH, doček u Zagrebu bio je meki ustaški državni udar, slično misli i Srbijanac Vučić, koji objašnjava zašto pjesma Geni kameni ne valja

Plenkovićev savjetnik Macan: Nastup Thompsona na dočeku u Zagrebu – meki ustaški državni udar koji nije uspio

Facebook Komentari