Varaždin će večeras eksplodirati, nakon što su ga ušutkali u Zagrebu Thompson na dočeku Dalića

Varaždinici danas, u 19 sati, pripremaju spektakularni doček srebrnog izbornika Zlatka Dalića.

Program na Kapucinskom trgu počinje u 18 sati, a Dalićev dolazak se očekuje oko 19 sati.

– Pozivaju se sve Varaždinke i Varaždinci i građani svih susjednih gradova i županija na spektakularan doček hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije. Vatreni doček organiziraju Grad Varaždin i Koncertni ured Varaždin koji svim navijačima na Kapucinskom trgu garantiraju nezaboravnu feštu i lud provod. Nastup potvrdili: Zaprešić boys, Tony Cetinski, Zlatni dukati, Prljavo Kazalište, Mejaši i Dobre vibracije. Iznenađenja: još neka zvučna imena :-). U 21:30 vatromet u čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na čelu s Varaždincem Zlatkom Dalićem – objavio je Grad Varaždin.

Varaždinski mediji pak pišu da je iznenađenje nastup Marka Perkovića Thompsona. (to je točna informacija, HD)

VIDEO Varaždin: Vatromet za Vatrene, Dalić dijelio lopte, Thompson i navijači pjevali za Luku ono što mu nisu dali u Zagrebu, Tony Cetinski napravio show….

A iz Varaždina je stigla i dodatna vijest o zatvaranju ulica zbog dočeka.

– Obavještavamo Vas da će iz sigurnosnih razloga u zoni Kapucinskog trga od 17.00 sati biti zatvorene i dionice cesta od semaforiziranog raskrižja ul. Zrinskih i Frankopana i Vidovskog trga te ulica A. Cesarca do ulaza u podzemnu garažu. Promet u smjeru garaže biti će za vrijeme javnog okupljanja dozvoljen iz smjera Zagrebačke ulice, pa pozivamo građane da za dolazak prema javnoj garaži koriste smjer iz Zagrebačke ulice. U trenutku potpune popunjenosti garaže na Kapucinskom trgu, zatvorit će se i dionica prilaska garaži iz smjera Zagrebačke ulice te će vozilima biti omogućen samo izlazak iz garaže. Apeliramo na građane i posjetitelje da na doček dođu u što većem broju pješice – stoji u obavijesti, pišu mnovine.hr.

Čehok: Čavoglave se mogu pjevati u Varaždinu što god vi mislili o tome

VIDEO Tko je zabranio Thompsonu pjevati?

FOTO, VIDEO iz minute u minutu, Srebro zlatnog sjaja: Vatreni poručili – Niste normalni :); Na trasi i na Trgu je više od 550 tisuća ljudi, Zagreb gori!!!! Vatreni stigli nakon 5 sati s Plesa; Dalić: Igrali smo za cijelu Hrvatsku, za Hrvate u BiH, za Hrvate u dijaspori, za naše branitelje, da nije bilo njih ne bi imali ovu šahovnicu

Facebook Komentari