Predsjednica RH: Ne znam kako ću izdržati do nedjelje

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Danu županija u Zagrebu komentirala je utakmicu finala SP-a s Francuskom.

“Osjećam se uzbuđeno i ne znam kako ću izdržati do nedjelje, a vjerujem da ćemo pobjediti. Bez obzira na rezultat mi jesmo pobjednici”, kazala je Grabar-Kitarović i naglasila da su “Dalićevi vitezovi već nadmašili Ćirine sinove”.

“Moramo iskoristiti trenutak optimizma kako bi pokrenuli pozitivne procese u Hrvatskoj. Ovo može dovesti i do gospodarskog uzleta, ako se ovu situaciju dobro iskoristi”, kazala je Grabar-Kitarović o uspjehu nogometaša.

Rekla je da će vjerojatno francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu donijeti dres hrvatske reprezentacije i spomenula da ga je ruskom predsjedniku Putinu već poklonila.

“Neću predviđati rezultat, u tome nisam dobra. Samo da bude pobjeda”, kazala je predsjednica te komentirala najavljenu izgradnju nacionalnog nogometnog stadiona.

“Već dulje vrijeme zastupam da je to nacionalni projekt oko kojeg se moramo ujediniti i to trebati gledati kao ulaganje u budućnost”, kazala je o izgradnji novog nacionalnog stadiona.

Kazala je da će na doček igrača na Trg bana Jelačića doći kao navijač.

“Doći ću kao navijač, a ne kao političar i predsjednica. U nedjelju na utakmicu ne idem samo kao predsjednica nego kao vatreni navijač naše reprezentacija, ne samo nogometne nego i u drugim sportovima, ali i kao netko tko je igrao nogomet u djetinjstvu”, kazala je predsjednica, prenosi N1.

Facebook Komentari