Kapetan Modrić: Sve bih Lige prvaka mijenjao za naslov s Hrvatskom na SP-u

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić uoči finalne utakmice Svjetskog prvenstva protiv Francuza rekao je da bi mijenjao sve četiri osvojene titule Lige pravaka za trijumf u nedjelju i svjetski naslov s Hrvatskom.

“Promijenio bih Lige prvaka za naslov Svjetskog prvaka s Hrvatskom. Kad bi se moglo”, rekao je Modrić. Hrvatski kapetan je priznao i da mu je “milijardu puta” kroz glavu prošla slika kako podiže trofej svjetskog prvaka.
“Nadam se da će se i ostvariti”, dodao je Modrić.

Smatra da su Francuzi najteži protivnik koji nas čeka na SP-u.
“Zasluženo su u finalu. Velika su momčad, imaju fenomenalnu generaciju. Nakon Eura, sada su u finalu i na Svjetskom prvenstvu. Stvarno su jaki, ali ostavit ćemo opet srce na terenu. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za osvajanje naslova prvaka”, kazao je Modrić.

No, i hrvatski kapetan je svjestan da je ogroman uspjeh ostvaren već samim ulaskom u finale.
“Bez obzira što bilo u finalu, već smo napravili nešto strašno. No, vjerujem da možemo postati svjetski prvaci. Bez obzira što se dogodi u finalu, ovo je po meni najveći trenutak hrvatskog sporta. Imamo sve predispozicije da napravimo taj još jedan korak”, rekao je Modrić, piše Slobodna Dalmacija.

Share This Article