Doček Vatrenih, evo tko će pjevati na Trgu bana Jelačića

Ad

Hrvatska nogometna reprezentacija na ovom je svjetskom prvenstvu plasmanom u finale već postigla ogroman uspjeh, a bez obzira na to kako završi utakmica protiv Francuske, koja je na rasporedu u nedjelju u 17 sati, Vatrenima će po povratku u Hrvatsku biti organiziran, kako se već sad čini, doista spektakularan doček.

U organizacijskom odboru dočeka, u kojem su predstavnici Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza te redatelj Krešo Dolenčić, u četvrtak je već pripremljen plan cijelog događanja, piše Jutarnji list.

Vatreni bi Moskvu trebali napustiti u ponedjeljak u 11 sati, a u Zagreb bi mogli sletjeti već oko 13:30. Središnja svečanost odvijat će se na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje se očekuje više desetaka tisuća ljudi. Od Zračne luke “Dr. Franjo Tuđman” do središnjeg zagrebačkog trga trebali bi doći otvorenim autobusom, a vrlo je izgledno da će ih i putem pozdravljati navijači.

Na Trg bana Jelačića trebali bi stići oko 14:30, a sama svečanost na trgu trajat će sat vremena. Jedini izvođači na dočeku bit će Zaprešić Boysi.

Facebook Komentari