Dio oporbe opleo po Vujčiću: Nagrađuje se njegov nerad

Glasovanje je posljednjeg radnog dana Sabora uoči ljetne pauze pomaknuto s 9:30 na 10 sati. Zastupnici su naime kasnili na posao zbog gužve u prometu.

“Zbog gužve u prometu deset zastupnika kasni, pa će glasovanje početi u 10 sati”, kratko je nazočne obavijestio tajnik plenarne sjednice Ivan Bukarica.
No, glasovanje nije počelo ni u deset sati, jer, kad se napokon skupio kvorum, odmah je prosvjedovao MOST-ov Miro Bulj. Zatražio je da se odgodi glasovanje o guverneru HNB-a. Smatra da kandidat za još jedan mandat – Boris Vujčić ne bi trebao biti izabran te da je krivac za sve negativno u Hrvatskoj: “On je krivac za sve”, poručio je Bulj. Podsjetio je na Agrokorove mjenice bez pokrića, za stotine tisuća blokiranih. “Nagrađuje se njegov nerad, nemar, ugrozio je financijsku stabilnost Hrvatske, deset milijardi kuna je Agrokor koristio bez pokrića”, poručio je Bulj.

MOST-ovim zahtjevima pridružio s i Živi zid. Ivan Vilibor Sinčić također smatra guvernera Vujčića krivcem za malverzacije, uvođenje eura. Sve to govori da trebamo rastjerati tu ekipu, a ne dati im još jedan mandat, prenosi N1.

Facebook Komentari