Prognoze idu i do 7:0 za nas! Domaće zvijezde otkrivaju koliko golova priželjkuju večeras u engleskoj mreži

Večeras nas čeka puno uzbuđenja i gubljenja živaca.

Naravno, razlog je polufinalna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između naših Vatrenih i Engleza koji su uvjereni kako će lako pobijediti naše dečke. No potpuno je jasno kako se radi samo o njihovu optimizmu, jer naši su dečki pokazali da su jednostavno nezaustavljivi.

Uz njih je cijela Hrvatska, pa i domaće zvijezde koje nipošto neće propustiti večerašnju utakmicu. Kakav rezultat prognoziraju, saznajte u nastavku.

Ivan Šarić: “Želim se zahvaliti na energiji koju su donijeli cijeloj Hrvatskoj igrajući ovo Svjetsko prvenstvo i na postignućima do sada. Držim im fige. Navijam za njih. Samo neka budu svoji. Moja prognoza je 7:0 za nas. Znam da je malo pesimistično, ali mislim da bar 7:0 možemo izvući.”

Marko Tolja: “2:1 za nas!! Dečki su jako fokusirani i mislim da je konačno došlo to vrijeme da naprave povijesni rezultat. A uz podršku i atmosferu kakva je u Hrvatskoj, drugačije ne može ni biti!”

“Iako su naši Vatreni već napravili ogroman uspjeh i kakav god rezultat bude, svi smo neizmjerno ponosni na njih! Ne pamtim prvenstvo na kojem sam toliko živaca izgubila i toliko strastveno navijala…. Veliko im hvala za sve pobjede do sada, ali svim srcem vjerujem da ni sutrašnja nije upitna! Idemo do finala, idemo po pobjedu!!!!!” rekla je NovojTV Minea.

I naš proslavljeni pjevač Jole vrlo je optimističan. “Bio sam optimist od početka. Vjerujem u ove momke. Izbornik Dalić i svi momci donijeli su malo optimizma ovom narodu. Zajedništva i veselja. Hvala im na tome. Uz male ekrane smo večeras! I prognoziram 2:1. za nas!”

“Pobjeđujemo… Bit će gusto, ali finale imamo, 2:1 za nas”, otkrila je svoju prognozu Jelena Rozga.

“Svakako priželjkujem pobjedu, veselim se gledanju utakmice s prijateljima i djecom koja obožavaju ovu navijačku atmosferu. Prognoziranje mi nije jača strana, no 2:1 za Hrvatsku bio bi prekrasan rezultat. Kako god ova utakmica završila, čestitam cijeloj reprezentaciji, izborniku, golmanu i igračima na odličnom uspjehu na svjetskom prvenstvu”, bila je rječita PR-ica Lana Klingor Mihić.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica Kristina Krepela nešto nam je iskreno priznala u vezi s nogometom: “Nisam neki poznavalac nogometa, ali svakako našim dečkima želim svu sreću.”, piše NovaTV.

Facebook Komentari