Hrvatski Astrolog završio sve analize uoči samog početka utakmice u Moskvi: Engleska će se boriti za treće mjesto, a »Vatreni« idu u finale

Večeras u dan »Glasnika Bogova«, planete Merkur – Srijeda, 11. Srpnja 2018. godine u Moskvi na stadionu Luzhniki s početkom u 20.00 sati po srdnjeeuroskom ljetnom vremenu (UTC +2) na Svjetskom nogometnom prvenstvu igraju nogometne reprezentacije Hrvatske  i Engleske.

Astrološka karta večerašnje polufinalne uakmice u Moskvi između reprezentacija Engleske i Hrvatske, koja počinje u 20.00 sati

U prilog tome, Magus Rubrum – Crveni Mag, tj. hrvatski Astrolog je otvorio Magički THOTH Tarot, ispitivao Viskom iz Damanhura situaciju te izvršio Astrološku analizu same utakmice te nogometnih reprezentacija Engleske (THREE LIONS) i Hrvatske (VATRENI).

Astrološka karta hrvatskih Vatrenih (gore) i Astrološka karta engleskih Three Lions

Suvišno je ponavljati ono što je rano jutros u 2.05 sati po srdnjeeuroskom ljetnom vremenu (UTC +2) hrvatski Astrolog Theo navijestio u televizijskoj emisiji »TAJNE« na Jabuka TV.

THOTH Tarot analiza večerašnje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska

Dakle, izgleda kako će biti i produžetaka, možda i pucanja iz jedanaesteraca (penali, op.a.) makar nije uvjet, no hrvatski VATRENI️, čini se, idu u finale, a engleski THREE LIONS se bori za brončanu medalju.  (Astrolog i Crveni Mag Theo Ljubić)

Facebook Komentari