Korak po korak do finala, Vida: Utakmice života tek nas čekaju

Domagoj Vida, stoper Vatrenih, vjeruje da Hrvatska može i protiv još jednog teškog suparnika na Svjetskog prvenstva, Engleske.

Nastup protiv Rusije
“Utakmice života tek nas čekaju. Svaka čast cijeloj momčadi, nismo stali, jedino je važno da je Hrvatska u polufinalu. Nije uopće bitno tko je zabio pogotke, premda mi je puno puta kroz glavu prošao i onaj promašaj protiv Portugala. Svi igramo dobru obranu, počevši od Mandžukića, pa krila i veznih igrača. Imamo nekih problema s organizacijom igre, ali spremni smo na velike stvari”

Izvođenje jedanaesterca
“Rekao sam da ću pucati, a dobio sam savjet od Rakitića i Ladića da razmišljam samo o lijepim stvarima, tako da sam razmišljao o svojoj obitelji. Odlučio sam unaprijed kako ću pucati, nisam želio niti pogledati vratara, i – ušlo je. Iskreno, razmišljao sam i o ‘panenci’, ali na kraju se ipak nisam htio igrati s time”

Priprema za Englesku
“Hvala svima na podršci, a mi se opet prihvaćamo posla i idemo se pripremiti za Engleze. Oni su ‘nabrijani’, čekaju finale, ali najvažnije je da su svi u Hrvatskoj sretni, da uživaju. Pred nama je sada veliki posao jer Engleska je ozbiljan suparnik. No, nema ničeg lakog na Svjetskom prvenstvu”

Facebook Komentari