Engleski reprezentativci prošli trening kraljevskih specijalaca; Kakve bi u Hrvatskoj bile reakcije da su Dalićevi obukli odore i u blato…

U tijeku priprema za sudjelovanje na SP 2018. u Rusiji, reprezentativci Engleske, poznati i po nadimku »Perfidni, odnosno Gordi Albion – Perfidious Albion« te po nadimku »TRI LAVA – THREE LIONS«, otišli su na poligon britanske Royal Army u Devonu gdje se nalazi Centar za obuku komandosa kraljevskih marinaca – Royal Marines Commando.

England football team with the Royal Marines

Last year the Royal Marines gave the England football team a glimpse into what it's like to train with our Commandos.Now you can see what they got up to on Sky Sports, tonight at 9pm in the latest episode of PHENOMS.

Objavljuje Royal Navy u Srijeda, 13. lipnja 2018.

 

Prolazili su čak i jedan poligon dug desetak kilometara, i to po noći, javlja britanska novinska agencija Reuters.

“Bilo je dobro da naši igrači shvate kako predstavljanje naše zemlje može imati i puno gore posljedice neuspjeha. Dečki u marincima su sličnih godina kao naši reprezentativci”, izjavio je za medije engleski nogometni izbornik Gareth Southgate.

Iako je taj trening bio prošle godine, očito je itekako pozitivno djelovao na engleske nogometne reprezentativce, obzirom da su stigli u polufinale i u srijedu igraju odlučujuću utakmicu s hrvatskim »VATRENIMA«.

Kakve bi u Republici Hrvatskoj bile reakcije da su Dalićevi obukli odore i u blato…?

Iako je taj trening bio prošle godine, očito je itekako pozitivno djelovao na engleske nogometne reprezentativce, obzirom da su stigli u polufinale i sutra igraju odlučujuću utakmicu s hrvatskim »VATRENIMA«

“Bilo je dobro da naši igrači shvate kako predstavljanje naše zemlje može imati i puno gore posljedice neuspjeha. Dečki u marincima su sličnih godina kao naši reprezentativci”, izjavio je za medije engleski nogometni izbornik Gareth Southgate. (Theo Ljubić, Reuters)

Facebook Komentari