Predsjednica u društvu navijača pred utakmicu za ulazak u polufinale: Navijanje i pjesma uz ogromnu zastavu

Predsjednica Grabar-Kitarović u Sočiju se, ususret utakmice između Hrvatske i Rusije, družila s navijačima te razvukla veliku hrvatsku zastavu.

Ured predsjednice poslao je dvije slike na kojima se vidi predsjednica Grabar-Kitarović s hrvatskim navijačima pored velike razvučene hrvatske zastave. Na slikama je također vidljivo da se mnogi navijači vesele i slikaju uoči četvrtfinalne utakmice između Hrvatske i Rusije na Svjetskom prvenstvu.

Podsjetimo, Predsjednica je u Soči stigla u subotu i po dolasku se susrela s izbornikom Zlatkom Dalićem i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te je Vatrenima poželjela sreću na večerašnjem dvoboju.

“Ja sam više nervozna nego izbornik Dalić i naš tim. Dečki se sada odmaraju. Večeras ćemo svi biti u mislima, a pogotovo u srcima s njima”, izjavila je nakon razgovora s Dalićem.

Predsjednica je u Soči otputovala na poziv Ruske federacije, a utakmicu će pratiti iz lože u kojoj će joj društvo praviti ruski premijer Dmitrij Medvedev, prenosi dnevnik.hr.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Soči, susrela s Dalićem i Šukerom

UŽIVO Korak po korak do finala: Sad je i službeno, Dalić mijenja formaciju i taktiku, svim silama od prve minute u napad na Rusiju

Facebook Komentari