Korak po korak do finala, Modrić za FIFA-inu stranicu: Poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići trofej svjetskog prvaka kao kapetan

Ad

Uoči četvrtfinala protiv Rusije, za službene stranice Fife progovorio je kapetan Hrvatske Luka Modrić.

– Otkako sam u reprezentaciji nismo uspjeli proći prvu prepreku u nokaut fazi, pa je bilo važno skinuti taj pritisak s leđa. Mnogo mi znači što smo tu uspjeli – započeo je Modrić pa dodao:

– U reprezentaciji sam već deset godina, bilo je tu nekoliko nesretnih poraza, posebno protiv Turske i na posljednjem Prvenstvu protiv Portugala. Trebalo nam je malo sreće i mislim da smo je zaslužili.

Modrić je u produžecima promašio jedanaesterac, no zato je bio precizan u raspucavanju.

– Bio sam miran i koncentriran. Kao kapetan preuzeo sam odgovornost, morao sam to napraviti i upravo zbog toga bio sam toliko emotivan nakon susreta. Htio sam da Hrvatska potvrdi svoj talent i napravi korak naprijed. Utakmica nije bila za uživanje, ali ostvarili smo cilj.

Modrić se osvrnuo i na Rusiju.

– Neugodan protivnik, očekujem da će igrati slično kao protiv Španjolske. Mnogo trče, dobro su organizirani. Zaslužuju biti u četvrtfinalu i sigurno će tražiti priliku za prolaz, a očekujem pravi spektakl jer ćemo igrati protiv domaćina i njegovih navijača.

Za kraj je Luka poslao poruku koja će sigurno oduševiti sve navijače u Hrvatske.

– Osvojiti naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom gotovo je nezamislivo, poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići trofej svjetskog prvaka kao kapetan, prenosi Večernji.

Facebook Komentari