Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću na ispitivanju u Zadru

FOTO: N1

Britanac osumnjičen za ubojstvo i pokušaj ubojstva na plaži Zrće priveden je jutros na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Ročište na kojem sudac istrage zadarskog Županijskog suda odlučuje o zahtjevu tužiteljstva da se osumnjičenom Britancu odredi jednomjesečni istražni zatvor počelo je u 14 sati, doznaje se od glasnogovornika Hrvoja Viskovića, piše N1.

Osumnjičeni 25-godišnjak je prethodno ispitan u Državnom odvjetništvu koje je protiv njega pokrenulo istragu i zatražilo pritvor, prvenstveno zbog opasnosti od bijega.

Britanac je, podsjetimo, uhićen jučer.

‘Identificirali smo osobu koju se dovodi u sumnju da je počinila ubojstvo na Zrću. Informacija je razaslana u cijeli sustav, svim policijskim postajama, i jutros je osoba uhićena u zračnoj luci u Splitu’, rekao je u četvrtak ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, u četvrtak u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

U srijedu poslijepodne doveden je u PP Novalja.

Policija objavila nove detalje o ubojstvu u Zrću, ubojica se ošišao na ćelavo da lakše pobjegne

Facebook Komentari