Uhićen ubojica sa Zrća

‘Identificirali smo osobu koju se dovodi u sumnju da je počinila ubojstvo na Zrću. Informacija je razaslana u cijeli sustav, svim policijskim postajama, i jutros je osoba uhićena u zračnoj luci u Splitu’, rekao je u četvrtak ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Osumnjičeni je državljanin Velike Britanije.

O uhićenju osumnjičenog za ubojstvo na Zrću oglasila se i zadarska policija.

“U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet.
Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke.

25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH.

On će tijekom dana biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja”, navodi se u priopćenju policije.
Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom se nastavlja radi utvrđivanja drugih sudionika i svih ostalih okolnosti događaja.

Policija zna tko je ubojica Britanca na Zrću, na Pagu je opsadno stanje, kontroliraju se automobili….

Facebook Komentari