Policija objavila nove detalje o ubojstvu u Zrću, ubojica se ošišao na ćelavo da lakše pobjegne

Foto: N1

Iz stožera za provedbu sigurne turističke sezone u Zadru otkrili su nove detalje o uhićenom osumnjičenom ubojici sa Zrća.

Željko Prša zamjenik glavnog ravnatelja policije rekao je da je osumnjičeni ubojica imao gustu tamnu kosu, a nakon počinjenja djela se ošišao na ćelavo i tako pokušao izbjeći da ga pronađu.

Ali u srijedu navečer kad je policija bila gotovo nedvojbeno sigurna da se radi o njemu, raspisali su tjeralicu. Zapovijed je bila da mu se ne dopusti da napusti teritorij RH.

”Pohvalno je da smo u roku od 28 sati uspjeli privesti osumnjičenika i da će za njega biti zatražen zatvorski pritvor. Mislimo da će pobjeći ako ga se pusti. Oružje za sada nije pronađeno. Pretpostavljam da ga je odbacio i prikrio”, kaže Prša.

Dodaje da je izgledno je da će se Britanac braniti šutnjom. ”O motivima ne mogu ništa reći, a bojim se da će to biti teško doznati. Bilo je nekakvo naguravanje i bit će da je u pozadini sukoba nešto daleko ozbiljnije od mrkih pogleda ili neke djevojke”, rekao je Prša.

S mjesta događaja otišao je motorom i tragom tog motora došlo se do sumnje tko je mogao biti napadač. ”Moguće je da će biti još uhićenih. Voljeli bi doći do drugih sudionika u tom događaju, ali najvažnije je da smo uhitili ubojicu”, istaknuo je.

Uhićenik će u petak 9:30 sati biti predan pritvorskom nadzorniku u Gospiću, a potom u Državno odvjetništvo u Zadar.

Nagađa se da je do sukoba između dviju skupina Britanaca došlo zbog preprodaje droge, piše dnevnik.hr.

Osumnjičenik za ubojstvo na Zrću doveden u policiju u Novalji

Facebook Komentari