Grmoja: Sukob predsjednice i premijera je fingiran

Tema jučerašnje sjednice Odbora za gospodarstvo bio je Agrokor. ‘Oni nagodbu žele prikazati kao uspjeh, ali činjenica je da je proces kontaminiran’, rekao je Mostov Nikola Grmoja u četrvtak uoči početka sjednice Sabora.

‘I sami su svjesni koliko je kontaminiran, i dok se ne postigne nagodba žele izbejći priču o svemu što se događalo, što je prethodilo, no činjenica je da su mnogi nezadovoljni nagobom’, dodao je.

Kratko se osvrnuo u i stanje u SDP-u.

‘Oporba ima i svojih problema. Meni se čilni da kolege iz SDP-a više radi na rušenju svoga predsjednika nego Plenkovića i Vlade’, rekao je Grmoja.

Odnosi na relaciji Pantovčak-Markov trg?

‘To je fingirani sukob. Bilo je dirljivo vidjeti kako na primanju na Pantovčaku pozdravlja i ljubi Vladimira Šeksa, Plenkovićevog suradnika. Ako oni nađu zajednički interes, a sigurno će ga naći, oni će surađivati. Ovo samo s vremena na vrijeme zavaravaju javnost da su zabrinuti zbog situacije u Hrvatskoj’, rekao je Grmoja.

Most će imati svog kandidata ako tako procijeni, dodao je. ‘Sigurno nećemo podržati kandidata velikih stranaka’, tvrdi Nikola Grmoja.

Facebook Komentari