Potpuni kaos u skupini F: Njemačkoj prijeti katastrofa, svi mogu proći, ali i ispasti u zadnjem kolu

Aktualni svjetski prvak Njemačka od 16 sati protiv Južne Koreje traži pobjedu i prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva. U isto vrijeme igraju Meksiko i Švedska, a ova je grupa posebna po tome što još uvijek svi mogu proći dalje i svi mogu ispasti.

Njemačkoj prijeti ispadanje, ali realnija je solucija da će pobijediti Koreju te nekako proći dalje. No prijeti joj i drugo mjesto u skupini što najvjerojatnije znači Brazil već u osmini finala.

Švedska može pobjedom od dva razlike protiv Meksika preskočiti trenutno stopostotnu reprezentaciju, a za taj scenarij navija Njemačka jer onda većom pobjedom protiv Koreje možda može ugrabiti i prvo mjesto.

Meksiko je vodeći sa šest bodova i treba mu bod da potvrdi prolaz i prvo mjesto. No u ludoj kombinaciji može i ispasti ukoliko izgubi od Švedske s dva gola razlike, a Nijemci pobjede Koreju.

Posljednjeplasirani Korejanci pak mogu proći, a nemaju još ni boda. Moraju pobijediti Njemačku i trebaju pomoć Meksika koji mora pobijediti Švedsku, piše gol.hr.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari