Korak po korak do finala: Dalić otkrio zašto je Rakitić morao neplanirano ući, pa najavio utakmicu s Danskom

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Islanda potvrdila je prvo mjesto u skupini. A Zlatko Dalić postao je prvi hrvatski izbornik koji je pobijedio u sve tri utakmice u skupini

“Moram biti sretan, to je naš cilj. Prvi je ostvaren, ali uvjeren sam da to nije sve, da to nije naš domet. Nedjelja je dan istine za nas”, kazao je Dalić nakon utakmice, prenose Sportske novosti.

Zamjene?

“Luka? Plan je bio da igra zadnjih 30-ak minuta. Odlučio sam da zaigra od početka jer su svi kvalitetniji s njime. Svako dobije 20%. Nisam mislio uvesti Rakitića, ali smo ga morali staviti jer je Kova osjetio mali problem. Svaka čast mojim igračima na homogenosti, na odnosima.”

Iscrpljenost?

“Prvi put da igramo po ovako teškom vremenu. Nije lako i dečki su iscrpljeni. Pjaci i nekima fali minutaže i to se vidi. Ali nedjelja je naš dan istine i tu moramo biti najbolji.”

Najavio je utakmicu s Danskom, ali i spomenuo loše stvari u večerašnjoj utakmici

“Želimo da to bude naša najbolja utakmica, da odigramo najbolje i da idemo dalje. Ja sam znao da ovi dečki imaju snage i kapaciteta. Moram priznati da nisam bio zadovoljan svim segmentima igre, ali mi smo svoje pokazali koliko možemo.”

Korak po korak do finala, Badelj – igrač utakmice protiv Islanda: Vjerujemo da ćemo pokazati svu raskoš našeg talenta. Naravno, očekujemo pobjedu protiv Danske i prolaz dalje

SP Rusija, korak po korak do finala: Baaaaaaaaaaaaaaadelj, Peeeeeeeerišiiiiiiiiić, Hrvatska s 9 bodova ide dalje

Korak po korak do finala: Islandski izbornik Heimir Hallgrímsson nahvalio Hrvate – Ne bi me začudilo da odu do kraja

Facebook Komentari