Kako do harmonične veze: Četiri čarobne riječi u jednoj rečenici

Ad

Korin Miller je blogerica koja je sa svojim fanovima podijelila savjet kako doći do harmonične veze.

Korin radi u velikoj tvrtki, odjelu ljudskih resursa i njezin posao se zasniva na psihološkom pristupu radnicima, a sve u svrhu harmonije na radnom mjestu, piše portal Zadovoljna.

Njezin suprug Chris radi vrlo stresan posao te frustracije s posla često „donese“ kući. Tijekom jedne rasprave u kojoj se razdražen žalio na situaciju u uredu te je zbog nervoze podigao glas na suprugu, ona nije željela nastaviti raspravu koja se lako može pretvoriti u svađu već ga je upitala: Kako ti mogu pomoći?

Nakon što je izgovorila čarobne riječi, Chris je zastao i opustio se te se ispričao zbog ponašanja i zakleo kako više neće tenzije s posla donositi kući.

Oduševljena situacijom, Korin je odlučila upotrijebiti frazu svaki puta kada osjeti kako situacija izmiče kontroli i na njezino iznenađenje, čarobna rečenica je svaki puta smirila tenzije. Svoje iskustvo podijelila je s prijateljicama, a kasnije i s fanovima i povratne informacije ostalih muškaraca i žena bile su izvrsne.

Vođeni iskustvom ove mlade žene, sljedeći puta kada se situacija s partnerom počinje zahuktavati, zastanite na par sekundi, razmislite i pokušajte izgovoriti ovu frazu.

Facebook Komentari