Korak po korak do finala: Šuker i HNS u Moskvi s hrvatskim navijačima

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, te članovi Izvršnog odbora družili su se u Moskvi s hrvatskim navijačima.

Nakon velike pobjede Vatrenih nad Argentinom, a uoči sraza s Islandom u zadnjem kolu natjecanja po skupinama, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i članovi Izvršnog odbora posjetili su hrvatsku navijačku zonu u Moskvi.

Tom su se prigodom družili s hrvatskim navijačima iz raznih krajeva, pri čemu su mnogi iskoristili priliku za fotografiju s najboljim strijelcem Svjetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj.

Hrvatski se navijači mogu okupljati u samom središtu ruske prijestolnice Moskve, ispred nove Tretjakovske galerije preko puta glavnog ulaza u Gorki park. Slavni moskovski park dnevno posjeti više od 40.000, a vikendom i praznicima više od 250.000 posjetitelja.

Navijačka zona raspolaže svom potrebnom infrastrukturom kao i kulturnim centrom u kojemu se hrvatski navijači mogu izravno upoznati s kulturnim i povijesnim vrednotama grada Moskve i Ruske Federacije, te ujedno, u okviru planiranih događanja, zajedno s ruskim nogometnim navijačima i posjetiteljima te međunarodnim gostima, dodatno učvrstiti razvoj sportske suradnje.

Prema dopuštenju grada Moskve, hrvatska navijačka zona bit će otvorena tijekom cijelog Svjetskog prvenstva. Prostire se na više od 7.000 m2 i sadrži VIP sekciju, scenu, ugostiteljske i sportske sadržaje – teren za mali nogomet, zonu za stolni i cyber nogomet te mjesta predviđena za promociju partnera HNS-a.

Facebook Komentari