Korak po korak do finala: Sada su drugi shvatili da treba poštovati i Hrvatsku, koja je prošla u jednoj od najtežih skupina

Reprezentativni branič Dejan Lovren smatra kako je Hrvatska protiv Argentine dokazala da se s razlogom nada duljem ostanku u Rusiji.

Zaslužena pobjeda u Nižnjem Novgorodu

“Nakon ovakvog rezultata ponosni trebamo biti i mi igrači, kao i naši navijači. Mislim da smo od prve minute pokazali da zaslužujemo ovu pobjedu. Vjerovao sam od početka da možemo do nje, ukoliko budemo stajali u čvrstom bloku, a imali smo svojih prigoda. Kada igramo kao momčad, uvijek ćemo stvoriti neke šanse. Sada želimo završiti prvi u skupini te odigrati dobro i protiv Islanda, kako bismo što dulje ostali u Rusiji”

Messi i Modrić

“Naravno da poštujemo Messija, on je najbolji igrač na svijetu, ali nije nezaustavljiv – ukoliko ga ne čuva jedan igrač, već cijela momčad. Nismo mu ostavili mnogo prostora, mislim da smo briljantno branili. Kada igramo za svoju zemlju, dajemo sve od sebe. Modrićev me pogodak podsjetio na onaj njegov protiv Manchester Uniteda, naš je kapetan bio sjajan, vjerojatno i najbolji na terenu. Miran je, iskusan, zna kako igrati velike utakmice i pravi je užitak igrati s njime”

Dodatni poticaj za nastavak turnira

“Budemo li igrali kroz cijeli turnir na ovaj način, mislim da možemo daleko. Favoriti se muče, nema lakih suparnika, no tu su još uvijek velika imena poput Njemačke, Španjolske, Francuske, Brazila… Dobili smo dodatni poticaj, nadam se da ćemo ostati zdravi, a sada su drugi shvatili da treba poštovati i Hrvatsku, koja je prošla u jednoj od najtežih skupina. Spremni smo boriti se sa svima – ne znam kad je Argentina zadnji put izgubila 3:0 na Svjetskom prvenstvu”

Facebook Komentari