Korak po korak do finala: Stižu ponude, Rebić bi mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš

Ad

Ante Rebić ove sezone bio je otkriće Eintrachta i Bundeslige, a sjajnu formu iz kluba pokazuje i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zlatko Dalić gurnuo ga je u vatru, pružio mu priliku i stavio ga u prvu momčad, a Rebić to vraća sjajnim nastupima u dresu hrvatske reprezentacije.

Već u pripremnim utakmicama pokazao je da će on biti naše tajno oružje, djeluje brzo, snažno i moćno, a jučer je protiv Argentine bio jedan od junaka. Lavovski se borio, a sve je začinio lijepim pogotkom za vodstvo Hrvatske 1:0.

Naravno da je za njega odmah interes pokazalo nekoliko klubova, a engleski mediji tvrde da ga želi i Tottenham. The Sun tvrdi da su Spursi spremni za njega ponuditi čak 30 milijuna eura, a pozivaju se na informacije iz Bilda.

No, pitanje je hoće li ga Eintracht pustiti jer nedavno su iz tog njemačkog kluba izjavili da ispod 40 milijuna eura ne želi ni razgovarati. Možda bi se našli negdje na sredini, a to bi onda bio rekordan transfer nekog hrvatskog nogometaša, piše Večernji.

Korak po korak do finala: Rebić – Opet bih raspalio, pa što bude. Niko Kovač mi je rekao da ne kompliciram, nego da igram jednostavno

Facebook Komentari