-4.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Na službenom putu u Beogradu, a navečer zabava: Bandić ide na svadbu...

Na službenom putu u Beogradu, a navečer zabava: Bandić ide na svadbu posinka Lepe Brene

Gradonačelnik Milan Bandić putuje u službeni posjet Beogradu, gdje će razgovarati s gradonačelnikom Zoranom Radojičićem i sudjelovati na obilježavanju Dana državnosti RH, a usput bi trebao svratiti i na svadbu posinka Lepe Brene.

Milan Bandić u četvrtak poslijepodne putuje u službeni posjet glavnom gradu Srbije, a prema službenom programu putovanja, tamo bi se trebao susresti s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojčićem, beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom te srpskim patrijarhom Irinejom.

Kako je navedeno u službenoj informaciji koja je iz gradonačelnikova ureda poslana medijima, na poziv hrvatskog veleposlanika u Srbiji Gordana Bakote, gradonačelnik Milan Bandić prisustvovat će 21. lipnja u 18 sati u Crowne Plazi Novi Beograd obilježavanju Dana državnosti i Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Također, kako se navodi, u sklopu posjeta, gradonačelnik Bandić susrest će se i s novoizabranim gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, beogradskim nadbiskupom i metropolitom monsinjorom Stanislavom Hočevarom te s patrijarhom Irinejom, vrhovnim poglavarom Srpske pravoslavne Crkve i episkopom niškim.

No, ono što je najzanimljivije, Bandić bi, uz obvezni službeni program, usput trebao biti i gost na svadbi Filipa Živojinovića, sina bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića te njegove djevojke Aleksandre Prijović. O tome pišu i srbijanski mediji, a svadba, koja se održava u Belexpo centru u Novom Beogradu, dio je protokola Bandićeva boravka u Beogradu koji je dobio dnevnik.hr.

Gradonačelnik Bandić nije htio odgovoriti niti na jedno pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov vezano za put u Beograd i svadbu Brenina sina, odnosno na čiji poziv ide i o čijem trošku. Uredu gradonačelnika stoga smo uputili upit je li Milan Bandić na svadbu pozvan kao gradonačelnik ili privatno.

To nije nebitno ako se zna da je Bandić nedavno prijavljen Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa jer je u Rimu je bio čak 62 puta u zadnjih pet godina. Svaki put uzeo je dnevnice i vodio protokol, ali se u Rimu nije uvijek sastajao s predstavnicima tog grada i tamošnjih komunalnih tvrtki.

No iz Grada su to opovrgnuli. Tvrde da je u razdoblju od 2011. do 2016. gradonačelnik službeno putovao u Rim samo 25 puta, a u 2017. službeno je dva puta putovao u Rim.

Najnovije

Još iz rubrike