Ćiro o izbacivanju Kalinića: Dalić je pokazao da je šef

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević komentirao je posljednje događaje u hrvatskoj reprezentaciji i izbacivanje Nikole Kalinića iz momčadi.

“Jako mi je žao jer je Kalinić sportaš i kvalitetan napadač. Međutim, doveo je izbornika Dalića pred gotov čin i Dalić nije imao izbora. Izbornik nije mogao napraviti nikakav drugi potez nego ga odstraniti jer bi sve kompromitirao da ga je ostavio”, rekao je Blažević.

Kalinić je dobar s brojnim igračima, hoće li ova Dalićeva odluka utjecati na atmosferu u reprezentaciji.

“Uvjeren sam da su svi s kojima je dobar nisu došli intervenirati. Dalić nije imao izbora i napravio bi puno goru stvar da je prešao preko toga. Mnogi igrači su se prevarili, pogotovo Kalinić, jer su mislili da je Dalić malo tolerantniji”, rekao je Blažević.

Ćiro je uoči Svjetskog prvenstva 1998. iz momčadi odstranio Igora Cvitanovića, a sada je Dalić napravio sličan potez.

“Dalić je pokazao da je šef jer u protivnom ne može realizirati ono što nogometni puk od njega očekuje”, zaključio je Blažević, piše Vecernji.hr.

Hrvatska reprezentacija ima zakazanu konferenciju za medije danas u 16.15 sati u bazi u Roščinu na kojoj će se razjasniti o čemu se radi.

Svjetski mediji: Dalić poslao napadača Milana kući nakon što je odbio ući u igru kao zamjena u subotnjoj pobjedi 2-0 protiv Nigerije

Share This Article