Messi progovorio o Hrvatskoj, engleski mediji nazvali tu izjavu neočekivanom

Lionel Messi jedna je od najvećih zvijezda Svjetskog prvenstva u Rusiji. Iako njegova reprezentacija ne spada u sami vrh favorita, mnogi od njega očekuju da vodi svoje suigrače do pobjeda, neki čak i do samog naslova.

Koliko god on vrhunski nogometaš bio, bit će jako teško, čega je i sam svjestan. Već sama skupina jedna je od najtežih, mnogu ju zovu ‘skupina smrti’. Argentina će prvu utakmicu odigrati protiv Islanda, zatim protiv Hrvatske, a na kraju im slijedi dvoboj s Nigerijcima.

– Imamo tri prilično jake utakmice u skupini, neće biti lako, rekao je Messi pa krenuo govoriti o Nigeriji: – Moram iskreno reći da ne znamo puno o Nigeriji, ali afričke momčadi uvijek su kompaktne, čvrste i fizički moćne. Zato znam da to neće biti lagan susret.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta komentirao je i Hrvatsku, o kojoj je govorio biranim riječima.

– Hrvatska ima odlične igrače koji igraju u jakim europskim momčadima. Zbog toga mislim da će Hrvati biti jako opasni i mogli bi nas ugroziti, dodao je Argentinac, a engleski mediji takvu su izjavu nazvali neočekivanom jer su oni uvjereni da će Argentina bez problema proći dalje. Prve utakmice u ovoj skupini igraju se u subotu, Hrvatska protiv Nigerije, a Argentina protiv Islanda, prenosi Večernji.

Facebook Komentari