HDZ zna: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život

Ad

Odgovor na pitanje zašto mladi masovno odlaze iz Hrvatske pokušao je dati HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić, koji ujedno drži i funkciju predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca. Barem tako tvrdi tamošnji SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.

Na sjednici Gradskog vijeća u utorak Mladen Karlić rekao je da je “odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život”. To su riječi koje je na svom profilu na Facebooku prenio SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.

”Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Karlić izjavio je ‘kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život’. Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici”, napisao je Rimac.

Znanstvenik s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta napravio istraživanje, tužna istina: Do sad se iselilo 348.000 ljudi, za pet godina ostat će samo uhljebi i starci…

Facebook Komentari