Ova tri horoskopska znaka će s vama prekinuti vezu bez trunke žaljenja

Ova tri horoskopska znaka će s vama prekinuti vezu bez trunke žaljenja. Nemojte se iznenaditi!

OVAN

Ovan je znak koji se brzo zainteresira, ali se brzo i ohladi. Kada najmanje očekujete dočekat će vas njegova hladna poruka. Odjednom će postati jako zauzet i neće imati vremena za druženje s vama.

Znamo da je vrlo impulzivan, pa se može dogoditi da vas iznenada ostavi i to na brutalan način. Možda se spremate za važan ispit ili vam je rođendan, to njega neće zanimati. Može baš tada će vam reći da vaša veza nikuda ne vodi. Neće mu biti problem ni raskinuti dok ste zajedno u nekom društvu ili na slavlju. Od Ovna se uvijek treba očekivati neočekivano.

STRIJELAC

Strijelac će raskinuti s vama na vrlo neobičan način. On ne voli rasprave i drame, pa se nemojte začuditi ako pošalje svog prijatelja da vam priopći tužne vijesti. One neće slati poruke da prekida jer to smatra nekulturnim. Međutim, mnogo bolja opcija je slanje glasnika. To je kukavički postupak, a Strijelac toga nije ni svjestan.

Možda čak odluči da svojoj novoj ljubavi proslijedi telefon da se javi kada vi zovete. Ona će vam priopćiti da je među vama sve gotovo. Zašto bi se Strijelac mučio prekidati?

RIBE

Ribe prekidaju na još čudniji način nego Strijelci. One uopće i ne prekidaju, nego očekuju da ćete sami shvatiti kada je kraj. S njima nikada ne znate na čemu ste. Često ćete misliti da ste još uvek zajedno, a u stvari niste. Čudno, zar ne, piše Krstarica.

Facebook Komentari