Drama na hrvatsko-slovenskoj granici: Policajac zapucao nakon što ga je napao nepoznat muškarac

Na hrvatsko-slovenskoj granici zabilježen je incident u kojem je hrvatski policajac bio primoran upotrijebiti vatreno oružje protiv nepoznatog napadača.

U napadu na policijskog službenika na području Prilišća u općini Netretić, policijski službenih upotrijebio je vatreno oružje, javlja PU karlovačka.

“Danas je na području Prilišća, općina Netretić, prilikom zaštite državne granice sa Republikom Slovenijom, policijski službenik PU karlovačke uporabio vatreno oružje kao sredstvo prisile, tako što je radi odbijanja neposrednog napada na sebe pucao u zemlju u trenutku kada ga je nepoznata osoba krenula fizički napasti. Napadač se nalazi pod nadzorom policije i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o svemu utvrđenom”, objavljeno je na internetskim stranicama PU karlovačke.

Očekuje se i da će načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić u 12:30 na mostu kod graničnog prijelaza za pogranični promet Prilišće – Žunići dati izjavu za medije vezano za ovaj događaj.

Facebook Komentari