Drama na nebu iznad Pule: Pokvareni NATO-ov F16 sat vremena kružio iznad grada

Vojni zrakoplov NATO snaga F 16 imao je u utorak navečer tehničkih problema zbog kojih je sat vremena kružio nebom iznad Pule, piše Regional Express.

Gotovo sat vremena nad nebom iznad Pule u utorak navečer događala se prava drama. NATO-ov vojni zrakoplov F16 zbog kvara je zatražio slijetanje u pulsku zračnu luku, piše Regional Express.

Kako neslužbeno doznaju iznad Pule su više od 45 minuta letjela dva vojna zrakoplova NATO pakta F16, jer je jedan od njih imao tehničkih problema, a neko je vrijeme zbog toga bio obustavljen i putnički promet u zračnoj luci.

Grad je odzvanjao zvukovima vojnih zrakoplova, a fotoreporter Regional Expressa uspio je fotografirati dva vojna zrakoplova. To je uznemirilo brojne građane jer su zrakoplovi letjeli dosta nisko.

Istovremeno je na teren izašlo nekoliko vozila hitne pomoći sa sirenama što je dodatno uznemirilo stanovnike.

Direktor Zračne luke Pula Svemir Radmilo za taj je portal potvrdio sve navedene informacije. “Vojni NATO avion zatekao se u kvaru u letu i kružio je nad našim područjem zbog čega smo odgodili slijetanje aviona Croatia Airlains-a koji je u Pulu trebao sletjeti iz Amsterdama. Nakon nekog vremena što je vojni avion kružio odustao je od slijetanja i nastavio dalje.” Dodao je i kako su sve službe bile na terenu te je sve sretno završilo.

Facebook Komentari