Saznajte što svaki znak traži kod savršenog partnera

Saznajte što svaki znak traži kod savršenog partnera.

Ovan
Ovnovi cijene povjerenje i nezavisnost. U vezi traže jednakost pa tako i u partneru. Oni su najsretniji u vezi u kojoj su im partneri jednako nezavisni i otvoreni kao što su i oni sami. Ako se ne mogu sami brinuti za sebe, Ovan se sigurno neće brinuti za njih.

Bik
Bikovi vole da ih se zavodi i sigurno će primijetiti sve napore potencijalnih partnera da ih zavedu. Kad ih se osvoji, oni se potpuno predaju ljubavi i kao ljubavnici su izrazito odani.

Blizanci
Blizanci su slobodni, neovisni duhovi koji jako vole pričati. Privlače ih romantične i avanturističke geste, kao i sposobnost slušanja. Ako upoznaju nekoga tko ima puno energije i entuzijazma za život, potpuno se predaju smatrajući da su našli životnog partnera.

Rak
Rakovi su odani i pouzdani. Potrebno im je neko vrijeme da se opuste i počnu nekome vjerovati. Ali kad se to dogodi, toj osobi su u potpunosti predani. Njihov idealni partner je netko tko im može ponuditi istu takvu odanost i netko tko će uvijek biti tu za njih.

Lav
Lavovi su najsamopouzdaniji i najegoističniji od svih horoskopskih znakova. Oni cvjetaju u pozornosti koju dobivaju. Privlače ih ljudi koji im pružaju pažnju i divljenje za kojim žude. Kad osjeti to što želi, Lav će svojem partneru vratiti istom mjerom, obasipat će ga ljubavlju i pažnjom.

Djevica
Najinteligentnija i najanalitičnija od svih znakova, Djevica traži partnera koji će im biti intelektualno i logički ravnopravan. Stoga, ako možete voditi intelektualan i stimulirajuć razgovor s Djevicom, polako ćete otvoriti njihovu čahuru i potaknuti njihov ljubavni interes.

Vaga
Vage su simbol dražesnosti i gostoljubivosti. One vole ljude, ali često u komunikaciji mogu biti i površne. Zato traže nekoga tko će ih impresionirati istom gracioznošću i klasom koju one pokazuju drugima, možda čak i malo više.

Škorpion
Škorpioni preziru ljubavne igrice. Strastveno vole i brzo postanu ljubomorni. Oni traže partnera kojem mogu vjerovati i koji će im pokazati istu količinu strasti koju i oni unose u vezu.

Strijelac
Iako su Strijelci slobodnog duha, nezavisni i pomalo divlji, kada se odluče ući u vezu s nekim, brzo se uozbilje i drže se tog što su si zacrtali. Rijetko se nekome potpuno predaju, ali kada se to dogodi oni očekuju da će i njihov partner uložiti isto toliko vremena, pažnje i ljubavnog žara koliko su i Strijelci uložili. Avanturistička crta kod partnera je uvijek bonus.

Jarac
Neovisni i ambiciozni, Jarci straže partnera kojem će uspjeh u životu biti isto jako važan koliko i njima. To omogućava Jarcu da uživa u postignućima svojeg partnera, a i obrnuto.

Vodenjak
Vodenjaci vole avanture i spontanost pa i traže nekoga tko će dijeliti njihov entuzijazam i pružiti im mnogo spontanih izlazaka, izleta, odmora i svega u čemu Vodenjaci inače uživaju.

Ribe
Ribe su pravi romantičari koji maštaju o savršenoj ljubavnoj priči. Kad se pronađe netko tko je voljan ispuniti te ljubavne fantazije osvojit će srce romantične Ribe, pišu 24 sata.

Facebook Komentari