Šok na treningu: Rakitić ranije završio zbog ozljede, evo o čemu je riječ

Ivan Rakitić zbog ozljede je napustio jučerašnji poslijepodnevni trening. U jednom trenutku zavladao je šok na stadionu u Rovinju, u borbi za loptu Rakitiću je netko nagazio desnu nogu i on se počeo previjati po terenu.

Odmah je dotrčao liječnik Zoran Bahtijarević da bi provjerio o čemu se radi. Rakitić je skinuo kopačku i čarapu te otišao u svlačionicu. Nakon treninga vijesti su pozitivne: medicinska ekipa odmah mu je stavila led, a ubrzo je mogao normalno hodati.

– Ne radi se ni o čemu ozbiljnom – potvrdio nam je šef medicinske ekipe Boris Nemec. ​Rakitić s ekipom putuje u Liverpool, da je važna utakmica, mogao bi igrati, a na izborniku je hoće li ga staviti u početni sastav kao što je, dakako, planirano, ili će ga možda poštedjeti. Uglavnom, riječ je o tek lakšoj ozljedi.

Vatreni danas u 11 sati iz zračne luke u Puli lete za Liverpool. Na Anfieldu će trenirati od 18.30 po hrvatskom vremenu, što je u Engleskoj sat ranije. U nedjelju je utakmica u 16 sati po našem vremenu, a već u 20.30 Vatreni lete na Krk jer će do srijede trenirati na Rujevici, potom se u četvrtak sele u Slavoniju, pišu Sportske novosti.

Facebook Komentari