Je li Ronaldova majka otkrila u koji klub sin planira otići

Cristiano Ronaldo uvijek je izuzetno poštovao mišljenje i odluke svoje majke Dolores Aveiro. Zbog nje je čak i ostavio manekenku Irinu Shayk koja – pretpostavlja se – nije pokazala dovoljno poštovanja prema njoj. Mama Ronaldo se sada raspričala i – namjerno ili ne – najavila planove svoga sina…

Situacija u Madridu izuzetno je napeta i neizvjesna. Cristiano Ronaldo je nakon osvajanja treće Lige prvaka u nizu u potpunosti ‘zakuhao’ situaciju i neizravno najavio odlazak iz Reala! U klubu su svi iznenađeni njegovom reakcijom, no za sada – šute. Konkretnih reakcija čelnika Real Madrida nema, ali su zato u PSG-u odmah krenuli u akciju i započeli prikupljati novac za transfer…

Čini se kako je Ronaldo odlučan u namjeri da ode iz Madrida, a planove najboljeg svjetskog nogometaša – namjerno ili slučajno – otkrila je njegova majka Dolores Aveiro.

Da pojasnimo, gospođa Dolores ima ogroman utjecaj na svog sina, Cristiano Ronaldo uvijek je izuzetno poštovao njezino mišljenje i odluke. Zbog nje je čak i ostavio manekenku Irinu Shayk koja svojedobno nije pokazala dovoljno poštovanja prema njoj.

‘Volim Pariz, dolazim tamo s vremena na vrijeme, a posljednji put sam bila kada je moj sin osvojio Zlatnu loptu’, kazala je Dolores Aveiro u razgovoru za portugalske medije i dodala:

‘Ali iskreno, voljela bih da se vrati u Manchester United!’

Znakovito? Naravno, mama zna najbolje, samo je pitanje koliko je istine u njezinim izjavama, a koliko su to samo njezine želje. Da ima utjecaja na Cristiana, naravno, ali baš toliko da će mu određivati u koju će momčad… Pa ipak, ne treba zaboraviti kako je Cristiano Ronaldo u redovima Uniteda proveo punih šest sezona, od 2003. do 2009. godine je za momčad s Old Trafforda odigrao 292 utakmice, osvojio Ligu prvaka…, piše tportal.

Share This Article