Kosor objasnila Jandrokovićev napad na Predsjednicu RH: Kad onaj koji je dobio 808 glasova na izborima oštro krene na onu koja je dobila 1.114.865 glasova

Ad

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je poruku predsjednika Hrvatskog sabora predsjednici Republike Kolindi Grabar Kitarović.

“Kad onaj koji je dobio 808 glasova na izborima i postao to što jest zahvaljujući onom koji je dobio 534 glasa, oštro krene na onu koja je dobila 1.114.865 glasova. Što god mislili o svima njima, činjenice ne treba zaboraviti”, komentirala je Kosor na Twitteru.

Zategnuti su opet odnosi predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenkovića s obzirom na njegovo odbijanje da udovolji njezinu zahtjevu i održi s njom zajedničku sjednicu Vlade, a situaciju je ranije danas komentirao i predsjednik Sabora na što se referirala Kosor.

“Do sada svaki put kad je bila ovakva situacija djelovao sam smirujuće. Između predsjednice i premijera ne smije biti tenzija … Ne mogu shvatiti predsjedničin potez. Imali smo sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, i u isto vrijeme otišao je predsjednički zahtjev za sjednicom – poštom, bez da je to bilo priopćeno. Ne znam koliko je to ozbiljno, demografija je ozbiljan problem, takvoj temi treba pristupiti ozbiljno. Slanje dopisa bez priloženih materijala, bez objašnjenja što sadrže mjere – taj pristup nije ozbiljan’, kazao je Gordan Jandroković.

Jandroković vrlo oštro po Predsjednici RH, je li ovaj puta pogriješio u procjeni tko će propasti

Facebook Komentari