Zašto pojedini horoskopski znakovi ne mogu pronaći ljubav

Djevice imaju previsoke kriterije zbog kojih noći često provode u samoći. Ribe se drže starih ljubavi koje su im nedostupne, Blizanci se boje ograničenja, a Vage muče porazi iz prošlosti.

Ovan

Život bez partnerske ljubavi često može biti njihova odluka. Ne žele polagati račune, ispričavati se, a kad priželjkuju vezu ne uspijevaju je ostvariti pa je možda vrijeme da preispitaju jesu li spremni otvoriti vrata svog srca. Njima je u vezi dobro sve dok je uzbudljivo. Kada nastupi monotonija, počinju se gušiti i žele svoju slobodu.

Bik

Da bi pronašli ljubav i ostvarili vezu, moraju se natjerate da izađu iz zone komfora. Najgori izbor je usamljenost koju ne žele, odnosno nada da će se nešto promijeniti samo od sebe. Iako su sporiji u pokretanju i ne vole promjene, kad se jednom aktiviraju nitko ih neće zaustaviti.

Blizanci

Ponekad nisu spremni za vezu jer smatraju da će ih ona ograničiti. Možda toga nisu svjesni, ali teško im je obvezati se na duže vrijeme. Imaju strah od intimnosti, od pokazivanja osjećaja.

Rak

Korijen njihove usamljenosti često leži u povrijeđenim osjećajima, rani koju su zadobili od bivše ljubavi. Često nisu svjesni da su oko svog srca sagradili neprobojan zid. Zbog toga nerijetko biraju emotivno nedostupne ili zauzete osobe.

Lav

Oni su zaista rijetko usamljeni, imaju mnogo prijatelja ili će se upustiti u prolazni flert kako bi barem nakratko osjetili one leptiriće. Ako je njihova samoća dugotrajne prirode možda je vrijeme da se zapitaju li znaju li dati ljubav.

Djevica

Imaju vrlo visoke kriterije, kako prema sebi, tako i prema drugima. Slično je i u ljubavi. Zbog tako visokih standarda vrlo često noći provode sami.

Vaga

Njima je ljubav potrebna kao hrana. Veza kao voda. Nisu od onih koji će samovati, radije će biti i u lošoj vezi nego sami.

Škorpion

Pripadaju ljudima koji se ljubavi i voljenoj osobi posvećuju u potpunosti, do te mjere da nekad znaju biti i naporni. Razlog njihovoj samoći možda pritajeno čuči u tome što još nisu oprostili bivšem partneru ili se čak potajno nadaju da će im se vratiti. Sve nerazjašnjene i do kraja neprekinute veze iz prošlosti onemogućavaju kvalitetan ljubavni početak.

Strijelac

Vole svoju slobodu. Imaju svoje interese, puno prijatelja, ne treba im partner da bi im poboljšao ili upotpunio život. Razloga za samoću može biti više.

Jarac

U ljubavi su veoma izbirljivi. Nitko im ne može unaprijed dati garancije, a oni na tome uporno inzistiraju

Vodenjak

Ne nedostaje im ljudi, ne nedostaju im druženja, izlasci, mogu se pohvaliti aktivnim društvenim životom. njih u ljubavi može kočiti idealizacija bivših partnera.

Ribe

Njima je ljubav duševna hrana, u mašti sigurno imaju već izgrađenu sliku o pravoj ljubavi, a ona se u stvarnosti ne događa. Za početak bi bilo dobro da preispitaju svoja uvjerenja, piše B92.

Facebook Komentari