Badelj: Treba nam ono naše pozitivno ludilo, to će nam dati dodatnu motivaciju

Ad

Član veznog reda Vatrenih Milan Badelj smatra kako Hrvatska ima kvalitetu za dobre nastupe na najvećoj svjetskoj pozornici.

Ključna stavka priprema

“Svi smo na specifični način završili sezonu, ali čini mi se da smo svi usredotočeni na pripreme. U Rovinju nam je sjajno, uvjeti su odlični, a teren je svaki put sve bolji. Uz dva treninga dnevno i potreban odmor, brzo nam prođu dani, a uskoro nam slijedi i Brazil – nema jačeg testa od toga i veselim se tome. Inzistira se na zajedništvu, jer smo pojedinačno snažni, no želimo biti moćni i kao momčad”

Plan igre na Svjetskom prvenstvu

“Težit ćemo posjedu lopte i stvaranju prilika kroz taj posjed. Naravno da imamo svojih mana, kao i sve druge momčadi, ali imamo nevjerojatnu podlogu za stvaranje momčadi koje će se suparnici bojati. Kada stanemo na teren, moramo izazivati respekt. Želimo svi biti kao cjelina, a meni je čast biti dio ovakvog veznog reda, jednog od najboljih na svijetu”

Navijačka podrška i dobra atmosfera

“Treba nam podrška navijača, treba nam ono naše pozitivno ludilo, to će nam dati dodatnu motivaciju. Takva atmosfera jednostavno nas gura naprijed. Svi pridonose stvaranju dobre atmosfere unutar momčadi, a Vida je možda najistaknutiji dobri duh reprezentacije”

Davide Astori

“Ta je tragedija promijenila sve nas. To mogu pojmiti samo oni koji su izgubili nekog bliskog, to utječe na svakodnevnicu. Takav događaj te iznenadi i čovjek se zapita o nekim važnim životnim vrijednostima. Ja sam bio jako potresen, on je bio prva bliska osoba koju sam izgubio, a vjerujem da nam je on dao snage za rezultatski niz pobjeda. Nitko nije htio samo pustiti da sve prođe, željeli smo pokazati karakter i igrača i kluba”

Facebook Komentari