VIDEO Najgori vratarski nastup u povijesti finala Lige prvaka

Njemački vratar Liverpoola Loris Karius ima tek 24 godine, ali već sada može sa sigurnošću reći da će njegov nastup u finalu Lige prvaka, u kojem je Real s 3:1 pobijedio Redse, biti najgori njegovoj cijeloj karijeri! Dva od tri pogotka koja je primio vrtit će se danima po društvenim mrežama.

PRVA POGREŠKA KARIUSA

Nijemac je u 51. minuti rukom krenuo dodati loptu svojem igraču, međutim napravio je to tako nonšalantno da je Karim Benzema uspio blokirati njegov pokušaj dodavanja, a lopta se od njegove noge odbila u mrežu.

Taj prvi pogodak bit će sigurno jedan od najsmješnijih u povijesti Lige prvaka, odnosno najsmješnijih na tako velikoj sceni.

Nonšalancija je Kariusa koštala i u 83. minuti kada je dalekometni pokušaj Balea pokušao uhvatiti, no umjesto toga lopta mu se odbila i zakotrljala u mrežu.

DRUGA POGREŠKA KARIUSA

Po završetku utakmice rijetko koji igrač Liverpoola imao je razumijevanja i nije došao do mladog njemačkog vratara. Prvi je to napravio heroj Reala Gareth Bale. Karius je nedugo nakon posljednjeg sučevog zvižduka otišao do tribine gdje su Liverpoolovi navijači i molio je za oprost. Najtužnija fotografija finala Lige prvaka.., piše gol.hr.

Facebook Komentari