To je pravi razlog za nedolazak na posao: Ja kod kuće radim zadanu pokoru i ulazim u petu dimenziju kako bih promijenio globalnu svijest

Ljudi vjerojatno izmišljaju sve i svašta da bi koji dan ostali kod kuće, no jedan vladin zaposlenik iz Indije nadmašio je apsolutno sve već znane razloge i izgovore.

Viši inženjer u indijskoj vladinoj agenciji nije se pojavio na poslu punih osam mjeseci jer je, kako je pojasnio u pismu poslodavcu, bio zauzet u obavljanju svoje dužnosti kao božanstva, točnije desete inkarnacije Višnua.

Rameshchandra Fefar, inženjer u vladinoj agenciji Sardar Sarovar Punarvasvat (SSPA) u indijskoj državi Gudžarat, tvrdi da je deseta inkarnacija boga Višnua, jednog od tri glavna božanstva u hinduizmu. Fefar, inače muškarac u kasnim 50-tima, tvrdio je kako je “teško radio za indijski narod kao božanstvo te da više nije mogao trošiti vrijeme na trivijalne zadatke”.

“Ja kod kuće radim zadanu pokoru i ulazim u petu dimenziju kako bih promijenio globalnu svijest. To ne mogu raditi dok sjedim u uredu”, napisao je Fefar u pismu koje je poslao vladinoj agenciji SSPA kao odgovor na njihov upit zašto ne dolazi na posao. Dodao je i kako se već vide njegovi napori, i to u vidu nedavnih “dobrih kiša” koje su pale na indijsko tlo.

Govoreći o važnosti svojega nastojanja, Fefar je agenciju pitao je li važnije da ga agencija smjesti u ured i da vrijeme prolazi ili da se zemlja spasi od suše.

Fefar, jedan od najviših inženjera u državi, u posljednjih osam mjeseci samo je 16 puta došao na posao. S Višnuom je, tvrdi, osjetio direktnu povezanost 2010. godine i tada su se njihove duše spojile. Inače je oženjen i ima sina, a tvrdi da je sa suprugom još 2014. godine podijelio svoje nadnaravno iskustvo.

Iako nitko od njegove obitelji i poznanika ne vjeruje u njegovu bizarnu tvrdnju Fefar je indijskim medijima rekao da će dokaz božanske pozadine uskoro postati očigledan, piše The Economic Times.

Vladina agencija poslala mu je formalnu stegovnu obavijest ovog mjeseca uz tvrdnje da je njegovo ponašanje nespojivo s činjenicom da je državni službenik, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari